25.10.2016

Wasaline aloittaa yhteistyön Skistarin kanssa ja täydentää tuotetarjontaansa ruotsin tuntureilla

Wasaline on tehnyt yhteistyötä useiden hiihtokeskuksien kanssa Ruotsissa tähänkin saakka, ja nyt Wasaline voi tarjota asiakkaille mahdollisuuden varata sekä majoituksen että hissiliput esimerkiksi Åresta osoitteessa wasaline.com samalla kun he varaavat matkansa Merenkurkun yli.

Skistar omistaa ja ylläpitää alppimatkailukohteita Ruotsissa ja Norjassa; Ruotsin kohteita ovat Sälen, Åre ja Vemdalen ja Norjan matkailukohteita Hemsedal ja Trysil. Näiden lisäksi Skistarilla on matkailuliiketoimintaa myös Tukholman Hammerbybackenilla.

”Tämän uudistuksen kautta vahvistetaan luonnollista matkareittiä Ruotsin laskettelukohteisiin Merenkurkun yli”, kertoo Wasalinen tj Peter Ståhlberg lehdistötiedotteessa.

 

Haluatko tietää lisää? Käy tutustumassa Wasalinen ja yhteistyökumppaneiden tarjontaan lauantaina 29.10. Rewell Centerissä, Vaasassa klo 10-16

Hemavan Tärnaby, South Lapland, Gold of Lapland, Region Västerbotten, Visit Uumaja sekä Visit Skellefteå yhdessä Wasalinen kanssa esittelevät Västerbottenin talven matkakohteita. Tapahtuman aikana arvotaan hotelli- ja elämyspaketteja tapahtumassa mukana oleviin kohteisiin. Arpajaisten lisäksi lapsille on tarjolla ilmapalloja ja Wasalinen maskotti Wenni on paikalla yhdessä Joulupukin kanssa. Viihteestä vastaa DJ ja risteilyemäntä.

Siirry "Uutiskirjeet"-sivulle