29.07.2014

Selling projektets KINFOLK workshop i Jakobstad 11-12 augusti

Kinfolk är magasinet som på bara några år växte till ett globalt fenomen. De ordnar 200 fullbokade dinner events i året i städer över hela världen, deras bilder sprids som löpeld i sociala medier och deras magasin har blivit stilbildande för den livsbejakande hipster-livsstilen.

Få dig en rejäl inspirationsboost efter en skön sommar och jobba tillsammans med Kinfolk och andra kreativa människor ifrån Österbotten och Västerbotten.

Måndag 11 aug 2014

16.00 Kinfolk intro
Julie Porter och Jessica Gray välkomnar alla deltagare och ger oss en inblick i vad Kinfolk är och vad vi har att vänta under kommande workshop.

17.00 Dinner event
Vi njuter av en gemensam middag tillsammans där workshopsdeltagarna lär känna varandra och kommer in i den rätta Kinfolk-stämningen.

Tisdag 12 aug 2014

9-17 Kinfolk workshop
Vi lär oss konceptutveckling och nya sätt att använda våra unika kompetenser under ledning av Julie Porter, Community Director samt Jessica Gray, Community Manager på Kinfolk. Campus Allegro erbjuder oändliga möjligheter av kreativa verkstäder och studios i förverkligandet av årets koncept!

Arrangör: Selling – regional tillväxt genom kultur
Plats: Campus Allegro, Köpmansgatan 10, Jakobstad
Kostnad: Workshopen är avgiftsfri dock kan det tillkomma kostnader för mat och ev. logi
Anmälan: Senast 1.8.2014 till elin.westerlund@kvarken.org

Kinfolk-workshopen är den avslutande aktiviteten inom projektet ”Selling – regional tillväxt genom kultur”. Istället för ett traditionellt slutseminarium vill vi erbjuda vår målgrupp en exklusiv workshop. Men skynda att anmäla dig, platserna är begränsade!

Mera info HÄR

Gå till "Nyheter och pressmeddelanden"