11.02.2014

Välkommen på dialogmöte och seminarium med BioFuel Region och Stormossen Ab 18 mars i Vasa

Projektet Biogas Botnia har pågått i ett år och nu är det dags för slutseminarium med ett viktigt dialogmöte. Under projektets gång har vi arbetat med att fram en färdplan för biogasens utveckling i Österbotten, Västerbotten och Västernorrland. För att den ska bli så bra som möjligt behöver vi synpunkter och förbättringsförslag från områdeskunniga personer. Därför vill vi att just du ska komma!

Datum: 18 mars 2014
Plats: Sokos Hotel Vaakuna, Rewell Center, VASA
Anmälan: Senast 10 mars för dialogmöte.

Under dialogmötet kommer vi att rikta in oss på åtgärder och rekommendationer för att främja biogasproduktionen och användningen i vår region. Vi skickar ut vårt utkast till färdplan till alla mötesdeltagare senast en vecka innan mötet. Deltagare vid dialogmötet bjuds på lunch.

Efter mötet kommer den som vill kunna åka på studiebesök på Stormossens biogasanläggning. Därefter bjuder vi alla mötesdeltagare på lunch.
På eftermiddagen håller vi ett fullspäckat seminarium i samband med VaasaEnergyWeek där du bland annat kommer att få lyssna på lokala initiativ och framgångsfaktorer från Sverige och Finland.

Läs mer om programmet HÄR.

Gå till "Nyheter "