15.03.2016

Ska du på EnergyWeek vecka 11? Besök då VAASA WIND EXCHANGE & SOLAR och standet 6A

IMG 4682

E12 Atlantica Transport –projektet som beviljades finansiering av Europeiska regionala utvecklingsfonden i december gör sin debut på EnergyWeek i Vasa då projektet presenterar sig i evenemanget VAASA WIND EXCHANGE & SOLAR 15-16 mars. Vid standet får man information även om KvarkenPorts, NLC Vaasa och Midway Alignment. Besökarna får information om förbättringar och åtgärder som är på gång i Kvarkenregionen och längs med E12-stråket.

- Det här är verkligen ett ypperligt tillfälle att presentera infrastrukturprojektet och det gränsöverskridande samarbete kring logistikfrågor som görs i regionen. Samtidigt som vi kan nätverka och svara på intressenternas frågor får vi uppdaterad information om deras erfarenheter och behov. Logistik och infrastruktur måste hänga med i utvecklingen och därför är det är viktigt att föra en kontinuerlig dialog med industrin, berättar Vaseks logistikexpert och E12 Atlantica Transports projektledare för Finland Anna Måtts.

EnergyWeek arrangeras för femte gången och samlade ifjol över 3200 besökare och närmare 100 utställare. Evenemanget växer årligen och består av flera olika evenemang. Nytt för i år är bl.a. Vaasa Gas Exchange (VGE). Vaasa Wind Exchange & Solar är ett av evenemangen.

 

Mer info:

E12 Atlantica Transport

NLC Vaasa

KvarkenPorts

VAASA WIND EXCHANGE & SOLAR

EnergyWeek

 

Projektet E12 Atlantica Transport är ett samarbete mellan partners i Finland, Sverige och Norge längs med E12-korridoren, som fokuserar på en funktionell transportrutt för gods och passagerare, gemensamma strategier för gränsöverskridande planering och framtida samarbetsformer.

Den Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Botnia-Atlantica står för 60% av projektfinansieringen. Kvarkenrådet r.f. är projektägare

.BotniaAtlantica ENG RGB4

Gå till "Nyheter"