15.03.2016

Houkutteleeko EnergyWeek viikolla 11? Tule tutustumaan VAASA WIND EXCHANGE & SOLAR -osastoon 6A!

IMG 2

Euroopan aluekehitysrahasto myönsi joulukuussa rahoituksen E12 Atlantica Transport -hankkeelle, joka esittäytyy nyt 15.–16. maaliskuuta Vaasan EnergyWeekissä VAASA WIND EXCHANGE & SOLAR -tapahtumassa. Osasto tarjoaa tietoa myös KvarkenPortsista, NLC Vaasasta ja Midway Alignmentista. Kävijät saavat tietoa Merenkurkun alueella ja E12-väylällä vireillä olevista parannuksista ja toimenpiteistä.

- Tämä on todella erinomainen tilaisuus esitellä alueen infrastruktuurihanketta ja valtiorajat ylittävää, logistiikkaan liittyvää yhteistyötä. Pääsemme verkostoitumaan ja voimme vastata sidosryhmien kysymyksiin ja samalla saamme päiväntasaista tietoa heidän kokemuksistaan ja tarpeistaan. Logistiikan ja infrastruktuurin on pysyttävä kehityksen kelkassa, ja siksi on tärkeää käydä jatkuvaa keskustelua teollisuuden kanssa, kertoo Vasekin logistiikka-asiantuntija ja E12 Atlantica Transportin projektinjohtaja Suomessa Anna Måtts.

EnergyWeek järjestetään nyt viidettä kertaa. Viime vuonna se keräsi yli 3200 kävijää ja liki 100 näytteilleasettajaa. EnergyWeek laajenee vuosi vuodelta ja koostuu useista tapahtumista. Tämän vuoden uutuuksiin kuuluu mm. Vaasa Gas Exchange (VGE). Vaasa Wind Exchange & Solar on yksi tapahtumista.

 

Lisätietoa:

E12 Atlantica Transport

NLC Vaasa

KvarkenPorts

VAASA WIND EXCHANGE & SOLAR

EnergyWeek

 

E12 Atlantica Transport -hanke on E12-liikennekäytävän varrella vaikuttavien suomalaisten, ruotsalaisten ja norjalaisten kumppaneiden yhteistyöhanke, joka keskittyy toimivaan rahdin ja matkustajien kuljetusväylään, yhteisiin valtionrajat ylittävien strategioiden suunnitteluun sekä tulevaisuuden yhteistyömuotoihin.

Euroopan aluekehitysrahasto tukee hanketta maksaa 60 %:lla hankkeen kustannuksista Botnia-Atlantica-ohjelman kautta. Hankkeen päämiehenä toimii Merenkurkun neuvosto ry.

 

.BotniaAtlantica ENG RGB4

Siirry "Uutiset ja lehdistötiedotteet"-sivulle