05.06.2018

Kutsu/Inbjudan: Passion for Nordic 13.6.2018 18.00-21.00 Bock`s Corner Village

5ec0b321 6c20 4cac b97c a7865adf6fa1

Viexpon ja Pohjanmaan maakuntien erityisenä vahvuutena on luonnollinen yhteys Skandinaviaan. Pohjanmaan rannikolta yhteydet ovat luonnolliset, kieli ja kulttuuri tuttua, yhteydet hyvät ja yhteistyön perinteet vahvat. Rannikon vientiperinteet Pohjoismaihin ulottuvat satojen vuosien päähän, Viexpon oma historia vienninedistäjänä vuoteen 1970.

Nyt haluamme kertoa myös muulle Suomelle, sen miksi meillä menee kuin Strömsössä; olemme yritystiheintä aluetta ja Vienti-Suomen rakentaja, työllisyyslukumme ovat erinomaiset, sosiaalinen pääomamme on vahvaa ja korostamme Pohjoismaisen yhteistyön merkitystä. Pohjoismaisen hyvinvointimallin, laadun, osaamisen ja luotettavuuden myötä meillä on valtava kilpailuetu, jota haluamme tarjota muillekin hyödynnettäväksi.

Tämän vuoksi lanseeraamme kansallisen Pohjoismaisen liiketoimintaosaamisen hubin - NordicHubin. Teemme hyvin vahvasti työtä yhdessä monien toimijoiden kanssa. 13.6. klo 18.00-21.00 kokoonnumme Passion For Nordic -iltaan Bock´s Corner Villageen Vaasaan. Vaasan yliopiston Innolabin johtaja Mari K. Niemen johdattelemina luomme vuorovaikutuksen ja keskustelun kautta uusia ulottuvuuksia Nordic Growth Region- ajattelumme ympärille.

Illan ohjelma

Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan 8.6.2018 oheisen linkin kautta: http://bit.ly/PassionForNordic
Voit toki myös tulla ilman ilmoittautumista, jos pääsysi varmistuu vasta myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa!

Siirry "Uutiset ja lehdistötiedotteet"-sivulle