Form3_morkbla

MED KVARKENRÅDET MOT FRAMTIDEN

Jobba hos oss

Var med och påverka Kvarkenregionens framtid och utveckling genom att jobba för oss! Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats i en region där intresset och känslan för det nordiska samarbetet är stort och där samhället i övrigt utvecklas väldigt positivt.

Czech Solutions for Electric Aviation

Lediga tjänster

Just nu söker vi en person till följande tjänster:

Projekt- och ekonomiassistent

Välkommen till Kvarkenrådet – din plats för en dynamisk och modern arbetsupplevelse. Här har du möjlighet att arbeta i och för en region i tillväxt, mitt i centrum av den gröna omställningen, och vara en viktig del av en växande organisation.

Vi har kontor i Umeå och Vasa men arbetar över hela Kvarkenregionen. I rollen som Projekt- och ekonomiassistent kommer du att vara baserad i Umeå, men tjänsten förutsätter en del resor inom vårt verksamhetsområde. Du trivs i en roll med fokus på projektredovisning och kansliadministration och älskar att jobba med siffror. 

Som medarbetare på Kvarkenrådet blir du en del av ett litet tight team med kompetenta och drivna kollegor. Vi ger dig möjligheten att växa i din roll och inom organisationen. Du får en trygg arbetsgivare där du får vara med och skapa din egen roll, med frihet under ansvar, ett stort engagemang och stor betydelse för hela Kvarkenregionens utveckling. 

Om tjänsten: 

I din roll som Projekt- och ekonomiassistent har du ett brett arbetsområde och kommer i första hand hantera arbetsuppgifter såsom: 

  • Kansliförvaltning 
  • Löneadministration i Sverige 
  • Eventkoordinering 
  • Resebokningar (internt för kansli och styrelsen) 
  • Projektredovisning och uppföljning i samråd med kollegor 
  • Ekonomihantering 

Vem är du? 

Vi söker en person som är redo att ta en viktig roll i organisationen och för dig är utvecklingsmöjligheterna goda. Vi önskar att du ser rollen långsiktigt. 

För att lyckas i rollen behöver du ha förståelse för ekonomisk redovisning och projekthantering. Du har en utbildning inom ett för arbetet relevant område. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt, du är initiativtagande och uppnår resultat. Du ser förändringar som möjligheter och du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt. 

Vi värdesätter kollegor som är prestigelösa, nyfikna och resultatorienterade. Om du dessutom är en driven initiativtagare som trivs med stort eget ansvar kommer du att passa hos oss! 

Vad vi kan erbjuda

Vi kan tillsammans erbjuda en unik och dynamisk arbetsplats i en region där intresset och känslan för det nordiska samarbetet är stort och där samhället i övrigt utvecklas väldigt positivt. Du som arbetstagare får arbeta med varierande uppgifter som berör utvecklingsfrågor i hela regionen och inom många olika områden, vilket gör jobbet intressant. Vi kan även erbjuda flexibla arbetstider, intressanta arbetsuppgifter och konkurrenskraftig lön samt övriga förmåner.  

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, med tillträde så snart som möjligt. Vi inleder med en 4 månaders provanställning. Kvarkenrådet EGTS är arbetsgivare, placeringsort är Umeå.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kvarkenrådets utvecklingschef Veronica Berg på telefonnummer +46 70 729 55 47

Ansökan med CV skickas till veronica.berg@kvarken.org med rubrikenProjekt- och ekonomiassistent”. 

Sista ansökningsdag är den 29 oktober 2023, men vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.  

Välkommen med din ansökan!

Czech Solutions for Electric Aviation

Yhteyshenkilöt

Veronica Berg

Veronica Berg

Kehityspäällikkö veronica.berg@kvarken.org +46 70 729 5547